WAC Console no login screen / blank page

Document ID : KB000004954
Last Modified Date : 14/02/2018
Show Technical Document Details
Issue:

WAC Console No Login Screen / Blank Page

Environment:
CA Client Automation- All Versions
Cause:

Opening WAC Console no login screen appears.

Only blank page appears without any error message.

Enable tracing for  “isapi”  using following techdoc :

 https://www.ca.com/us/services-support/ca-support/ca-support-online/knowledge-base-articles.tec540274.html

Check if isapi_redirect.log contains error :

[info]  jk_connect.c (444): connect to 127.0.0.1:8020 failed with errno=61

[info]  jk_ajp_common.c (889): Failed opening socket to (127.0.0.1:8020) with (errno=61)

[info]  jk_ajp_common.c (1248): Error connecting to the Tomcat process.

[info]  jk_ajp_common.c (1749): Sending request to tomcat failed,  recoverable operation attempt=3

[error] jk_ajp_common.c (1758): Error connecting to tomcat. Tomcat is probably not started or is listening on the wrong port. worker=ajp13w failed

[error] jk_isapi_plugin.c (1036): service() failed

 

NOTE: Tomcat port has been changed to avoid port usage conflict  

(see also https://www.ca.com/us/services-support/ca-support/ca-support-online/knowledge-base-articles.tec475921.html)

 

Resolution:

Update the file “Web Console\Jakarta\workers.properties” setting the correct value

to reflect change for Tomcat port :    8020 (AJP) port

 

In this case for example :

     worker.ajp13w.port=8021

     caf stop tomcat

     IISReset

     caf start tomcat