Unable to render new CABI dashboards from UMP

Document ID : KB000093575
Last Modified Date : 03/05/2018
Show Technical Document Details
Issue:
After installing CABI onto newly upgraded 8.5.1 UIM, as a new installation, unable to load the Unified Dashboards for CABI. Pages attempt to load but show a spinning wheel forever - no error message is returned.
It was able to login to the cabi server directly as superuser and view the dashboards without issue.
The wasp probe on CABI server, and wasp probe on UMP server.
Environment:
Installation Instructions use to install cabi were using the first time CABI server install on an upgraded UIM server (Upgraded from UIM 8.3.1 to 8.5.1 SP1)

install robot on cabi server, connected to primary hub
import packages into archive on primary hub
- cabi 3.20
- uim_core_dashboards_pack 2.40
- uim_cabi_health_report_pack 1.20
- ump_cabi 3.20
install cabi probe to cabi server and wait until user migration complete in logs
change default superuser password
deploy ump_cabi to UMP server
import cabi.lar files into administrator UMP user for testing

UIM 8.5.1 SP1 
Robot 7.93 
Hub 7.93 
 
Resolution:
This connection provides browser and  client connectivity to CABI and UMP. Port 80 by default, or port 443 or another configured port for HTTPS.

The port can vary from client/browser to CABI and UMP.
The value depends on your choice during the CABI and UMP installation. For example, port 80 or port 443.

Please refer to this URL for details. https://docops.ca.com/ca-unified-infrastructure-management/8-5-1/en/installing-ca-uim/pre-installation-planning/firewall-port-reference.