PUT_ATT does not work in Post Process tab if you have GET_VAR before it.

Document ID : KB000087842
Last Modified Date : 14/04/2018
Show Technical Document Details
Issue:
Error Message :
N/A

PUT_ATT does not work in Post Process tab if you have GET_VAR before it. PUT_ATT by itself in the post process tab works fine, but PUT_ATT with a GET_VAR before in the post process tab doesn't work. This is the scenario:
 
1. Create a VARA.SQL
2. Create a UNIX job and put this in the post-process tab
:PUT_ATT ARCHIVE_KEY1= "TEST Archive 1"
:PUT_ATT ARCHIVE_KEY2= "TEST Archive 2"
3. Execute the UNIX job
4. Result: Go to the Statistics of the job and you will see that the Archive 1 and Archive 2 column contains the values.
5. Edit the UNIX job and put an additional line before the lines with :PUT_ATT
:SET &FOO# = GET_VAR(JAC#VARA.SQL.POST_PROC_ISSUE)
6. Save and execute the UNIX job.
7. Result: Go to the Statistics of the job and you will see that the Archive 1 and Archive 2 columns are blank.

0EMb0000000PqCZ.png
Cause:
Cause type:
Defect
Root Cause: If a post-process gets interrupted (GET_VAR, WAIT, ...) a PUT_ATT archive_key does not work and values will not be stored to the statistics.
Resolution:
This field was added on 30/03/2017. This article has not been updated yet. Refer to the "Description" or "Workaround" sections for solution information.

Fix Status: Released

Fix Version(s):
Automation.Engine 11.2.1 of Automation.Engine - already available
Additional Information:
Workaround :
N/A