PREP_PROCESS uses wrong login, if several PREP_PROCESS are executed in one script.

Document ID : KB000087748
Last Modified Date : 14/04/2018
Show Technical Document Details
Issue:
Error Message :
U0011347 For object 'PREP_PROCESS(DOUBLE_PROCESS_EXAMPLE.COPY,0001171776)' (RunID '0001171779') in login object 'LUL.UNIX.TEST1' there is no matching host called 'VWASWT01_OS_01' ('WINDOWS').

The combination of a PREP_PROCESS command on a Unix agent and PREP_PROCESS command on a windows-agent afterward lead to a problem, that the second command uses the login object of the first command.

When there are multiple calls of PREP_PROCESS in a script with different login objects, the login object of the first call may be used by the second call.  This generally results in an error because the object has no login information and you will see the above error.

This behavior was seen when a Unix event job is followed by a Windows event job.  It occurs both in script objects as well as in script tabs of file transfers.  ​


 
Cause:
Cause type:
Defect
Root Cause: The combination of a PREP_PROCESS command on an unix-agent and a PREP_PROCESS command on a windows-agent afterwards leads to a problem, that the second command uses the login-object of the first command.
Resolution:
This field was added on 30/03/2017. This article has not been updated yet. Refer to the "Description" or "Workaround" sections for solution information.

Fix Status: Released

Fix Version(s):
Automation Engine 11.2.1 - Available
Automation Engine 11.1.3 - Available
Automation Engine 10.0.7 - Available
Additional Information:
Workaround :
Reversing the order of the PREP_PROCESS calls if possible prevents the issue from occurring or using a single login object with all login information for both calls will prevent the issue.