PMO Accelerator install fails with message "Number not completely processed 0.00%"

Document ID : KB000029164
Last Modified Date : 14/02/2018
Show Technical Document Details

Issue:

The PMO Accelerator install fails with the following message in the logs (this may be in the admin.log if the issue occurs when running the install from the command line or in the app-ca.log if installing components via PPM->Studio->Content Add-Ins->Acceslerator: Program Management Office).

 

java.lang.Exception: Invalid expression

xogprojectapi($PREPOPULATE_FIELD_HASHMAP,$OT_TEAM,'prAllocCurve',$odf_default_alloc):

Number not completely processed 0.00%

 

If running the install from PPM Studio, you may also see the following error in the PPM UI: 

Error 500 - Internal Server Error. The server could not retrieve the document due to server-configuration or other technical problems. Contact your site administrator. 

Steps to Reproduce from PPM UI:

1. In PPM, go to Studio->Content Add-Ins->Acceslerator: Program Management Office

2. Click the 'Items' tab.

3. Check the check boxes next to the items to be installed or upgraded.

4. Click 'Install'


Expected Results: Install completes successfully.

Actual Results: Receive error similar to: "Error 500 - Internal Server Error. The server could not retrieve the document due to server-configuration or other technical problems. Contact your site administrator."

Resolution:

Retype 0.0% in the Default Value field for the Default Allocation, even if it's already listed there to eliminate any font format.

 

Steps to update the Default Value:

1. Go to Administration->Object->Team->Attributes.

2. Click on the Default Allocation attribute and change the Default Value

to 0.0%. (retype anything currently entered in there, just in case there is an issue with a font format.)

3. Click Save.

Note: Republishing is not required for this change. 

You should then be able to install the PMO Accelerator without any issues.