I get a YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE error, when running the Jaspersoft Content Installation. What is the cause?

Document ID : KB000105737
Last Modified Date : 09/07/2018
Show Technical Document Details
Issue:
When under Clarity you are doing the Jaspersoft Content Installation, Under the command window:
X:\CA\CAPPM\bin>admin content -jaspersoft csk -userName superuser -password superuser 
 
you get this error:
ERROR - YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE! Found:[Empresa] Some APIS may not work as expected 
ERROR [main] restAdapter.JasperRestAdapter YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE! Found:[Empresa] Some APIS may not work as expected Content File Name jaspersoft_csk.zip Logging into server ...
http://Jaspersoft_server:8080/reportservice 
ERROR - YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE! Found:[Empresa] Some APIS may not work as expected 
ERROR [main] restAdapter.JasperRestAdapter YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE! Found:[Empresa] Some APIS may not work as expected 
 
Cause:
What we are seeing here is that the Admin Content can not see any Organization created on the Jaspersoft reporterservice or was incorrectly created.
 
Resolution:
To resolve this problem you will have to do same steps again in order to create and verify that this is created correctly under CA PPM and Jaspersoft: 
1. You will have to verify under the Jaspersoft console that your Organization is created under the root, for this you will have to enter the tab [Manage -> Organizations]
 
THIS IS INCORRECT:
ERROR - YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE Step 1.jpg
 
THIS IS THE CORRECT WAY TO CREATE:
ERROR - YOU ARE NOT RUNNING JASPER ENTERPRISE Step 2.jpg
 
2. Now you have to run the Jaspersoft Content Installation, Under the command window:
X:\CA\CAPPM\bin>admin content -jaspersoft csk -userName superuser -password superuser