Getting error while running the apply job

Document ID : KB000121566
Last Modified Date : 29/11/2018
Show Technical Document Details
Question:
 We are installing the V5.1 of CA TELON product, while we are running the apply job we are getting the error, but apply check job ran fine. It is looking for members of CA DATACOM product. But we are not running the CA DATACOM product in current system.  
Environment:
Installing Telon 5.1
Answer:
A "full" install, will install ALL of the options, including       
Datacom and IDMS/SQL. If you do not use them, it is best to       
choose CUSTOM, then select the actual options you want to install.
                                                                  
If you do not use Datacom then you can                            
remove the following DDDEF's from TLN2CSI :                       
                                                                  
ADD DDDEF(SDFHLOAD)                                               
    SHR DA(YOUR.SDFHLOAD) .  remove if you DON'T have CICS        
ADD DDDEF(RESLIB)                                                 
    SHR DA(YOUR.RESLIB) .                                         
ADD DDDEF(CADBLOAD)                                               
    SHR DA(CAI.CADBLOAD) .   remove if you DON'T have DATACOM     
ADD DDDEF(CA90S)                                                  
    SHR DA(CAI.CA90S) .      remove if you DON't have DATACOM     
Additional Information:
If you did have the Datacom Telon component,                              
CAIVPE is no longer distributed with CA90 (CCS), the DATACOM load library 
must be made available to the SMP/E JCL.