ecometer template function not working as expected (Error parsing configuration: snmp/Liebert PDU/PDU003)

Document ID : KB000033970
Last Modified Date : 14/02/2018
Show Technical Document Details
Probe - ecoMeter
?
Issue - ecometer template function not working as expected (Error parsing configuration: snmp/Liebert PDU/PDU003)
?
Steps to reproduce:?
?
1. using the "template builder" portlet.?
2. I have created a new template (attached) using the function "Fn_getStartValue(pduId)".?
3. I have exported the archive for nimsoft probe.?
4. in the nimsoft ecometer probe, I create a new device out of this template.?
5. go to "test device instance" and we get "Error parsing configuration: snmp/Liebert PDU/PDU003"
?
The cause and resolotuin for the issue:?
?
Looks like your ecoMeterMibIndices.xml file is corrupted and that?s why you?re still getting these errors?
?
It still contains entries for Panel and Breaker tables. Also has invalid entry for PDU003 indices value?
?
<MibTable mibTableName="PanelTable">?
<deviceInstance name="PDU003" indices=".2,.1" template="Liebert PDU" protocol="snmp"/>?
<deviceInstance name="PDU005" indices="1.4,1.3" template="Liebert PDU v2" protocol="snmp"/>?
</MibTable>?
<MibTable mibTableName="PduTable">?
<deviceInstance name="PDU003" indices="" template="Liebert PDU" protocol="snmp"/>?
<deviceInstance name="PDU005" indices="1" template="Liebert PDU v2" protocol="snmp"/>?
</MibTable>?
<MibTable mibTableName="BreakerTable">?
<deviceInstance name="PDU003" indices=".1.4,.1.3,.2.1,.1.5,.2.3,.2.2,.2.5,.1.2,.2.4,.1.1" template="Liebert PDU" protocol="snmp"/>?
<deviceInstance name="PDU005" indices="1.4.10,1.3.9,1.4.9,1.3.8,1.4.8,1.4.7,1.3.7,1.3.6,1.4.6,1.3.10" template="Liebert PDU v2" protocol="snmp"/>?
</MibTable>?
?
I?d suggest deleting ecoMeterMibIndices.xml. Then restart the probe and it?ll get regenerated.?

case: 00145597 -?https://na4.salesforce.com/5006000000ewlSo?
?