WCC: Command in ECLI receives: 17986 Segmentation fault (core dumped) | $ASCmdWrpExe

Document ID : KB000116609
Last Modified Date : 30/09/2018
Show Technical Document Details
Issue:
Commands in WCC ECLI were failing for all users.
 
Executing autorep -M ALL in WCC ECLI receives:
 
/opt/CA/SharedComponents/iTechnology/AutoSysCommandWrapper.sh: line 158: 17985 Done echo "$user 
$password 
$command 
$instance 
ENDOFTRANSMISSION " 
17986 Segmentation fault (core dumped) | $ASCmdWrpExe
Environment:
AE: 11.3.6 SP0 (new build of environment, ECLI had never worked)
RedHat Linux 7

 
Cause:
The WCC credentialed password needed to be updated.  
Resolution:
Provided an updated AutosyscommandSponsor.exe that comes with AE: 11.3.6 SP7. This gave more detail on the problem with debug on;
-----------------------------------------
TRACE: [0x792e8b40] ThreadedCommand:: Begin - run() 
TRACE: [0x792e8b40] Current Working Directory: [/opt/CA/SharedComponents/iTechnology] 
TRACE: [0x792e8b40] Executing command: [/opt/CA/SharedComponents/iTechnology/AutoSysCommandWrapper.sh] 
TRACE: [0x792e8b40] Send message: [dca1367 
841ee626d3b8e7b6aa1d7d79ccf9afcbefdd71b9692dba3ef2149820ff1a34c38a450e47c6545fd1c6e2c948f76d315058dc7c1f2cf202a3bb6af10d45248a19398d35dc778352c64c55c6427d692522eaa2d64b77e732ce5d4567d518dc3244e0e650f59830a24a41ac6ef921160317fa1b7d0e61711a0254ce2232bc09c949 
autorep -J ALL -saml "UserSession;Version-1.0;8ed2c5227fda0a35f8a00d9f83a0e27-5b7ae8ad-793a3bf8-45d6" 
TST 
ENDOFTRANSMISSION 

TRACE: [0x792e8b40] ThreadedCommand:: End - run() 
TRACE: [0x576beb40] ThreadedCommand:: End - exec() 
TRACE: [0x576beb40] AutoSysCommandISponsor:: Begin - checkForError() 
TRACE: [0x576beb40] CheckForError Data: [COMMAND WRAPPER ERROR CODE: -1 
COMMAND WRAPPER ERROR MESSAGE: Failed to log on using the given credentials. 

ERROR: [0x576beb40] Exception while executing command: [Failed to log on using the given credentials.] <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
TRACE: [0x576beb40] AutoSysCommandISponsor:: Return - checkForError() 
---------------------------------------
The password for the user needed to be updated on the Credentialed Tab, the username was correct. 
Once completed, commands thru ECLI were successful.



 
Additional Information:
Setting debug:

Per doc: https://docops.ca.com/ca-workload-automation-ae/11-4-2/en/release-notes/ca-wcc-release-notes/command-sponsor#CommandSponsor-Logs
 

Application Logs

If you encounter issues with the CA WCC application itself (when using Enterprise Command Line or Forecast) and Command Sponsor is installed on UNIX, it is possible to debug. Follow these steps:

  1. Add <DebugLevel>ISP_FILE</DebugLevel> under the in <ISponsor> element in the file $IGW_LOC/AutoSysCommandISponsor.conf.
  2. Start iGateway in debug mode: $IGW_LOC/S99igateway debug.
  3. Check the console output.
  4. To leave the debug mode, type Ctrl+C.
  5. Be sure to restart iGateway in background mode: $IGW_LOC/S99igateway start.