Cannot change the name of Registry by setting the property in the local.properties file.

Document ID : KB000007378
Last Modified Date : 14/02/2018
Show Technical Document Details
Issue:

I added one property for changing the name of the Registry like:
lisa.registryName=RegistryTest
in the local.properties file based on the manual which URL is:
https://docops.ca.com/devtest-solutions/10-1/en/reference/property-descriptions/devtest-property-file-lisa-properties


And I started Enterprise Dashboard and Registry. I checked the URL for Enterprise Dashboard, then the information of Registry from the Enterprise Dashboard were:
Display Name : Registry@<DevTest Server Name>:2010
Name : tcp://<DevTest Server Name>:2010/Registry
This information means that the name of Registry was not changed.

And I also found information from the registry.log file like:
2017-07-10 07:13:13,408Z (16:13) [main] INFO  com.itko.lisa.test.Environment - LISA prop 'lisa.registryName'='RegistryTest'
...
...
...
2017-07-10 07:13:13,642Z (16:13) [main] INFO  System.out                     - Creating a DevTest Registry, name=Registry
This information means that the property value was changed but the name of Registry was not changed.

Environment:
DevTest 9.5, 9.5.1 and 10.0.0
Cause:

This is a known problem in DevTest 9.5, 9.5.1 and 10.0.0. But this problem was solved in DevTest 10.1.0.

Resolution:

To upgrade to DevTest 10.1.0 is one of the solution.

However if you cannot upgrade to DevTest 10.1.0, then please add one line below:
-Dlisa.registryName=RegistryTest
in the Registry.vmoptions or RegistryService.vmoptions file and restart the Registry.