Activation Report of the CA Automic Web Interfacedoes not show the complete JCL when executed with Test Options

Document ID : KB000095064
Last Modified Date : 28/01/2019
Show Technical Document Details
Issue:
When executing a Script in the CA Automic Web Interface (AWI) with Test Options it does not show the complete Script processing in the Activation Report.
The generated script for processing in AWI only shows the first iteration in the Activation Report.

Example:
A simple script is used to read with the script function PREP_PROCESS_VAR the values of a Variable object.

Content of the static Variable JCL_TEST:

 
Name="Test1" Value="Test1"
Name="Test2" Value="Test2"
Name="Test3" Value="Test3"
Name="Test4" Value="Test4"
Name="Test5" Value="Test5"

Content of the simple script SCRI.JCL_TEST:
 
:SET &HND#=PREP_PROCESS_VAR(JCL_TEST)
:PROCESS &HND#
:   SET &VK# = GET_PROCESS_LINE(&HND#,1)
:   SET &VALUE# = GET_PROCESS_LINE(&HND#,2)
:   PRINT "&VK# &VALUE#"
:   WAIT 0
:ENDPROCESS

In AWI the Activation Report only shows one iteration of the the Variable values instead of all five values available in the Variable when the script is executed with Test options:
 
Script processing for object 'SCRI.JCL_TEST' started.
Script line -> ':EXT_REPORT_OFF'
Script line -> ':SET_SVAL &$SVAL_COUNT# = X_VARCHANGE(ALL)'
Variable modification  -> '$SVAL_COUNT#'='000000002|'
Script line -> ':SET_SVAL &$SVAL_COUNT# = '&$SVAL_COUNT#''
Variable modification  -> '$SVAL_COUNT#'='000000002|'
Script line -> ':SET_SVAL &$AGENT_RESOURCES_TASK# = '&$AGENT_RESOURCES_TASK#''
Variable modification  -> '$AGENT_RESOURCES_TASK#'='|'
Script line -> ':DISABLE_SET_SVAL 'Y''
Script line -> ':EXT_REPORT_ON'
Script line -> ':INC_SCRIPT (0)'
Script line -> ':SET &HND#=PREP_PROCESS_VAR(JCL_TEST)'
Variable modification  -> 'HND#'='$PROCESS01|'
Script line -> ':PROCESS &HND#'
Script line -> ':   SET &VK# = GET_PROCESS_LINE(&HND#,1)'
Variable modification  -> 'VK#'='Test1|'
Script line -> ':   SET &VALUE# = GET_PROCESS_LINE(&HND#,2)'
Variable modification  -> 'VALUE#'='Test1|'
Script line -> ':   PRINT "&VK# &VALUE#"'
Test1 Test1
Script line -> ':   WAIT 0'

 
Environment:
N/A
Resolution:
There is no Workaround available.

Upgrade to the fix version mentioned below or a higher one when available.

Component(s):
Automic Web Interface (UI)

Fix Version(s):
Automic Web Interface 12.1.4 -
available
Automic Web Interface 12.2.2 - estimated, planned release date: Mid of February 2019